Foshan Bogal Packing Machinery Co., Ltd
Contacteer ons

Contact Persoon : Kelly Liao

Telefoonnummer : 86-13927240984

WhatsApp : +8613927240984

Free call
Foshan Bogal Packing Machinery Co., Ltd

Co. van de Verpakkingsmachines van Foshanbogal, Ltd

Ik draag tot het bedrijf bij en het bedrijf neemt het platform voor me

companyPics.title0
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: Aantal werknemers: 80~100
Jaarlijkse omzet: 1000000-5000000 Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 60% - 70%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

 

Co. van de Verpakkingsmachines van Foshanbogal, Ltd in Foshan-Stad, de Provincie van Guangdong, China wordt gevestigd dat.

 

Bogal is een manfacturer die zich in de machines van de stroomverpakking specialiseren. Wij worden toegewijd aan het maken van de machine van de stroomverpakking die geschikt, praktisch en efficiënt zijn voor klanten. om aan de behoeften van de klanten te voldoen, streeft ER voor voortreffelijkheid ernaar, ononderbroken verbeter productiemateriaal. Wij hebben nu weloverwogen een verscheidenheid van machine van de stroomverpakking, zoals dubbele omschakelaar geproduceerd, dubbel servo, drie omschakelaar, de machine van de drie servosverpakking, van de doos-motie de machine eenheidsverpakking, volledige automatische verpakkingslijn, en hoogtepunt automted verpakking voor de verschillende industrieën ontwikkeld.

Geschiedenis

Wij begonnen om een bedrijf in 2009, de Verpakkende Machinesco. van Foshan Aolide, Ltd te vestigen. In 2014, bewogen wij ons van Chancheng-District, Foshan-Stad, aan Nanhai-District, Foshan-Stad, met een gebied van 5.000 vierkante meters. Aan het eind van 2016, veranderden wij officieel de naam in de Verpakkende Machinesco. van Foshan Bogal, Ltd.

China Foshan Bogal Packing Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

1. Manules/de Video's van machineinstallatie, het aanpassen, het plaatsen, onderhoud zijn beschikbaar voor u.

2. Als om het even welke problemen gebeurden en u kunt niet de oplossingen, de Telecommunicatie of de Online communicatie beschikbare 24 uren van aangezicht tot aangezicht te weten komen.

3. De ingenieurs & de technicus van BOGAL zijn beschikbaar verzenden naar uw landen voor de diensten als u loon de uitgaven goedkeurt.

4. De machine zal 1 jaargarantie hebben. Tijdens het garantiejaar als om het even welke die delen niet door kunstmatig worden gebroken. Wij zullen last bevrijden om nieuwe aan u te vervangen. De garantie zal beginnen nadat de machine wij ontving B/L. stuurt.

Ons Team

China Foshan Bogal Packing Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in